Sing with Sass Academy (Blue

Wat is de Sing with Sass Academy? 

Vocal & Artist Coaching voor ambitieuze vocalisten die hun vocal skills en creatieve leven op maandelijkse basis willen upgraden.
In een combinatie van 1-op-1 coaching en groepscoaching werken we doelgericht op je persoonlijke, vocale uitdagingen en artistieke doelen. Door het jaar heen ontvang je continu support om je stem in conditie te houden, te navigeren in jouw pad als vocalist en goed voorbereid te zijn op bijvoorbeeld je opleiding, optredens en recordings. 

Hoe werkt het? Welkom bij Sing with Sass, ik sta voor vocalisten die zich zelfverzekerd, levendig en vrij willen voelen als ze op het podium staan. Ik coach op basis van de 7 pijlers van mijn werk: 

  • CVT (Complete Vocal Technique) zodat je zonder stemproblemen, in vocale gezondheid, met goede zangtechniek elke sound kan maken die jij wilt
  • Embodiment & Performance zodat je in de volle belichaming van de artiest die jij echt bent kan performen
  • Improvisatie zodat je je kan overgeven aan de muziek en kan spelen in harmonie, skills en je jezelf altijd muzikaal blijft uitdagen
  • Energie & Alignment zodat je als mens en als vocalist thuis kan komen bij wie je bent en je vanuit jouw volle energie kan stralen
  • Sound & Effecten zodat je jouw persoonlijke signature sound kan uitdragen en vergroten
  • Interpretatie & Beleving zodat je jouw verhaal kunt voelen, omarmen en vertellen aan jouw doelgroep
  • Mindset zodat je als vocalist positief geladen blijft en je je negatieve saboteurs gedachten backstage kan laten. 

Wat krijg je? 

 • Vocal & Artist Coaching op je persoonlijke, vocale uitdagingen en artistieke doelen.
 • Continu support om je stem in conditie te houden, te navigeren in jouw pad als vocalist en goed voorbereid te zijn op bijvoorbeeld je opleiding, optredens en recordings. 
 • Contact via WhatsApp met Sas op 1 specifieke zangvraag (gedurende Saskia’s werkdagen, antwoord dagen maandag/donderdag antwoord binnen 24-48 uur)
 • Elk kwartaal een masterclass met een groep gelijkgestemde vocalisten  Winter (december) - Spring (maart)  - Summer (juni/juli) 
 • 10 individuele coachings van 60 minuten per schooljaar op maandelijkse basis waarin we werken aan een of twee specifieke (zang)vragen
 • Mogelijkheid om mee te doen aan projecten of ander zangaanbod zoals bijvoorbeeld het Singers on Stage/Summer Singing Concert/CVT Zangweekend/Singer-Songwriter Studio Track/Workshops/Masterclasses etc.

Wanneer?
Duur: 10 maanden (sep t/m juni, schooljaar rooster Nederland-Zuid, maandelijks muv schoolvakanties)
Opzegtermijn: 1 maand

Wat kost het?
Het collegegeld voor de Sing with Sass Academy (Blue) is voor het schooljaar '23-'24 bij betaling in een keer vastgesteld op €650 ex. btw. Inclusief het wettelijke btw tarief van 21% is het totaalbedrag €787 incl. btw. Je kunt er ook voor kiezen te betalen in 12 maandelijkse termijnen van €54 per maand (€66 incl. btw).  Betaling verloopt via digitale factuur en/of zelf ingestelde maandelijkse termijn overboeking voor de 1e van elke kalendermaand. nb: Onder de 21 jaar is zangonderwijs vrijgesteld van btw. 

ikvl_20201021_5066
“Ik heb echt kunnen transformeren en vanuit mijn basis kunnen zingen. Mensen waren beide concertdagen onder de indruk en heb veel mooie reacties gekregen. Zonder jouw coaching had ik nooit zo kunnen zingen, ik ben dus heel dankbaar :)” - Loes van Stratum, vocalist /songwriter bij La Loes en verschillende bands o.a. Solar Sister
SingWithSass Artwork + Copyright
Scroll to Top