Zangweekend: Level Up in Olst!

WAAROM is dit weekend iets voor jou?  

Ben jij een zanger of zangeres die er zin in heeft om een stap verder te gaan in de ontwikkeling van je stem? Wil je graag naar een hoger niveau? Misschien mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken. Of wellicht is je vocale bron leeg aan het raken en ben je op zoek naar een plek waar je nieuwe bronnen kunt aanboren en de connectie tussen jezelf en je stem kan herstellen. Ga dan mee naar Olst en krijg handvatten om je eigenwaarde als zanger of zangeres te ontdekken, je verhaal te vertellen en simpelweg te kunnen zingen wie je bent.
Kortom: Level Up! 

HOE?

Samen met andere gelijkgestemde gevorderde zangers en zangeressen op (semi) professioneel niveau, een live pianist en authorized CVT teachers Elise Zijlstra en Saskia Bak leg je dit weekend in alle rust en ruimte de totale aandacht op je stem. Gelegen aan een landweggetje, waar je zoveel of weinig geluid kunt maken als jij wilt, weg van de dagelijkse bezigheden. Dit weekend mag je echt de tijd nemen voor jezelf om te werken aan jouw stem.
Je zangtechniek bijschaven, kennis opdoen over CVT, je nummers uitdiepen door aan de slag te gaan met je interpretatie en improvisatie. In een ontspannen, non-competitieve sfeer en met veel plezier, bieden wij jou graag dit weekend aan.

WAT krijg je?

  • Workshop Complete Vocal Technique (CVT)
  • Persoonlijke technische puntjes-op-de-ï-sessie
  • Workshop en masterclass Interpretatie en Beleving
  • Workshop en masterclass Improvisatie
  • Out of the box coaching zoals bijvoorbeeld persoonlijke stemtraining vocale effecten, circle singing, samenzang, vocal warm-ups en meer 🙂 
  • Heerlijk eten, verzorgd door professionele catering: 2 fijne ontbijtjes, 3 uitgebreide lunches, 2 heerlijk luxe diners
    Ook tijdens de avonden de volle aandacht voor muziek:
  • Zang Quiz
  • Concert. Jij mag kiezen: met backing track zingen of toch liever optreden met onze live pianist Tom van den Heuvel.

Kortom: Een weekend boordevol inspiratie en nieuwe ingangen om mee verder te kunnen in je ontwikkeling als zanger of zangeres.

WAAR ligt de focus dit weekend?

Complete Vocal Technique
Je leert alles over CVT, de populairste zangmethode van dit moment in Europa en hoe je deze techniek toepast. Wil je meer weten over CVT? Klik hier.

Interpretatie
Je krijgt o.a. concrete tools en verschillende methodes om je nummer en je expressie vanuit de kern van wie je bent uit te diepen. En met het 10-stappenplan leer je hoe jij echt een verhaal kunt vertellen en een ander kunt raken.

Improvisatie
Een nummer heeft meer mogelijkheden dan je denkt. Je krijgt inspiratie en handvatten om een nummer wat je altijd op dezelfde manier zingt interessanter en dynamischer te maken voor jezelf en het publiek.

Ga je mee?

LET OP
We willen graag zangers en zangeressen ontmoeten en bij elkaar brengen van eenzelfde niveau: (ver)gevorderden en/of (semi)professionele vocalisten.

Als jij je wilt aanmelden, vragen we om een video of mp3 mee te sturen samen met het inschrijfformulier. We kunnen dan beter een inschatting maken van het niveau en maken uit alle aanmeldingen een selectie van 12 zangers/zangeressen voor een optimale groepssamenstelling. Zo kunnen de 12 geselecteerde vocalisten zich het beste verder ontwikkelen en veel leren van elkaar.
Zit je er dit jaar niet bij? Niet getreurd, we organiseren dit CVT zangweekend vaker.

Kortom: Level Up in Olst!

Vragen? mail ons op zangweekend@gmail.com

2Instagram

Zangweekend: Facts & Figures

Plaats: Olst

Locatie: Hoeve Wetermans 

Adres: Diepenveenseweg 17, 8121 PN Olst

Datum: 27-28-29 oktober 2023

Tijd: vrijdag 11 uur - zondag 16 uur

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Logies: 2 overnachtingen op een privé- of gedeelde kamer met gedeeld sanitair

Catering: 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner

Aantal deelnemers: maximaal 12 personen

 

Prijs: €599,- (op basis van een 1-persoonskamer, VOL)

Prijs: €547,- (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer, nog 2 kamers, 3 plekken beschikbaar, betaling in 2 termijnen van €273,50,- mogelijk)

 

Dit weekend zit met een gouden rand voor altijd in mijn hart - Fenne

Afgelopen weekend mocht ik deel uitmaken van 'Level up in Lochem' (CVT zangweekend) onder leiding van de fantastische zangcoaches @singwithsass en @elise_zijlstra_vocal_coach . Ik heb enorm genoten om weer intensief met zingen bezig te zijn en heb zoveel geleerd! - Letteke

Wat was het een heerlijk, mooi, fijn, gezellig, muzikaal, vol zang en lieve mensen en bovenal een leerzaam weekend!! 🎶🎤✨🥰💃🏻
Top weekend gehad bij het CVT Zangweekend van @singwithsass & @elise_zijlstra_vocal_coach 💕 - Naomi

Ik heb een geweldig fijn, goed georganiseerd weekend gehad. Het zat perfect in elkaar, het was goed verzorgd en de locatie is echt heel geschikt en mooi. Het is fijn om ontzorgd te worden qua eten en drinken. Superlekker was het! Ik vond de volgorde van de dagen en opdrachten perfect gekozen. Het was geweldig en ik kijk er heel fijn op terug. - Ilse 
Geweldig zangweekend in Lochem gehad! Mooi programma, inspirerende vocal coaches, fijne groep en leuke locatie.
We zijn daar bezig geweest met Complete Vocal Technique, improviseren, interpreteren, meerstemmig zingen, jammen rond een kampvuur. Ben flink uit mijn comfortzone getrokken door spontaan dingen te moeten verzinnen. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die van zingen houdt en meer wil leren.  - Marian
Scroll to Top