CVT Zangweekend: Level Up in Lochem!

WAAROM is dit weekend iets voor jou?  

Ben jij een zanger of zangeres die er zin in heeft om een stap verder te gaan in de ontwikkeling van je stem? Wil je graag naar een hoger niveau? Misschien mis je concrete tools of inspiratie om vooruitgang te boeken. Of wellicht is je vocale bron leeg aan het raken en ben je op zoek naar een plek waar je nieuwe bronnen kunt aanboren? Ga dan mee naar Lochem en krijg handvatten om je eigenwaarde als zanger of zangeres te ontdekken, je verhaal te vertellen en simpelweg te kunnen zingen wie je bent.
Kortom: Level Up in Lochem!

HOE?

Samen met gelijkgestemde zangers en zangeressen van hoog amateur/(semi) professioneel niveau, een live pianist en authorized CVT teachers Elise Zijlstra en Saskia Bak leg je dit weekend in alle rust en ruimte de totale aandacht op je stem. Gelegen aan een landweggetje, waar je zoveel of weinig geluid kunt maken als jij wilt, weg van de dagelijkse bezigheden. Dit weekend mag je echt de tijd nemen voor jezelf om te werken aan jouw stem.
Je zangtechniek bijschaven, kennis opdoen over CVT, je nummers uitdiepen door aan de slag te gaan met je interpretatie en improvisatie. In een ontspannen, non-competitieve sfeer en met veel plezier, bieden wij jou graag dit weekend aan.

WAT krijg je?

  • Workshop Complete Vocal Technique (CVT)
  • Persoonlijke technische puntjes-op-de-ï-sessie
  • Workshop en masterclass Interpretatie en Beleving
  • Workshop en masterclass Improvisatie
  • Out of the box coaching zoals bijvoorbeeld persoonlijke stemtraining,  ademhalings- en ontspanningsoefeningen, circle singing, samenzang, vocal warm-ups en meer
  • Heerlijk eten, verzorgd door professionele catering: 2 fijne ontbijtjes, 3 uitgebreide lunches, 2 heerlijk luxe diners
    Ook tijdens de avonden de volle aandacht voor muziek:
  • Zang Quiz
  • Concert. Jij mag kiezen: met backing track zingen of toch liever optreden met een live pianist.

Kortom: Een weekend boordevol inspiratie en nieuwe ingangen om mee verder te kunnen in je ontwikkeling als zanger of zangeres.

WAAR ligt de focus dit weekend?

Complete Vocal Technique
Je leert alles over CVT, de populairste zangmethode van dit moment in Europa en hoe je deze techniek toepast. Wil je meer weten over CVT? Klik hier.

Interpretatie
Je krijgt o.a. concrete tools om je nummer en je expressie uit te diepen. En met het 10-stappenplan leer je hoe jij een verhaal kunt vertellen en een ander kunt raken.

Improvisatie
Een nummer heeft meer mogelijkheden dan je denkt. Je krijgt inspiratie en handvatten om een nummer wat je altijd op dezelfde manier zingt interessanter en dynamischer te maken voor jezelf en het publiek.

Ga je mee?

LET OP
Dit jaar is het zangweekend net wat anders dan andere jaren. We willen graag zangers en zangeressen ontmoeten met eenzelfde niveau: gevorderden amateurs en/of (semi)professionele vocalisten. Vanwege Corona, kunnen we helaas minder mensen ontvangen. We zijn hierdoor genoodzaakt om een selectie te maken uit alle aanmeldingen.

Als jij je wilt aanmelden, vragen we om een video of mp3 mee te sturen samen met het inschrijfformulier. We kunnen dan beter een inschatting maken van het niveau en maken uit alle aanmeldingen een selectie van 10 zangers/zangeressen voor een optimale groepssamenstelling. Zo kunnen de 10 geselecteerde vocalisten zich optimaal verder ontwikkelen en veel leren van elkaar.
Zit je er dit jaar niet bij? Niet getreurd, we organiseren dit CVT zangweekend vaker.

Kortom: Level Up in Lochem!

Vragen? mail ons op zangweekend@gmail.com

20200806_162123_0000

CVT Zangweekend: Facts & Figures

Plaats: Lochem

Locatie: Boerderij de Muetstege 

Adres: Lageweg 6, 7241 SK Lochem

Datum: Weekend

Vrijdag 8 oktober - Zaterdag 9 oktober - Zondag 10 oktober 2021

Tijd: vrijdag 11 uur - zondag 17 uur

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Logies: 2 overnachtingen op een privékamer met gedeeld sanitair

Catering: 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner

Aantal deelnemers: ivm Corona maximaal 10 personen

 

Prijs: €399,- (betaling in 2 termijnen van €199,50,- mogelijk)

Scroll naar top