Sing with Sass FAQ 

Frequently Asked Questions

Wat is het verschil tussen de PINK en BLUE variant van de SwS Academy?

  • In PINK werken we op 2-wekelijkse basis samen voor 30 of 60 minuten 
  • In BLUE werken we op maandelijkse basis samen voor 60 minuten 

Ik ben geen professionele zanger(es), kan ik me aanmelden voor de SwS Academy? 

  • Dat kan zeker, ik werk met ambitieuze vocalisten die actief zijn in hun artistieke leven. 

Moet ik verplicht mee doen met de groeps masterclasses? 

  • Nee, dat hoeft niet maar ik zou je willen uitnodigen je te laten inspireren en voeden door anderen zodat je zelf nog meer in je eigen kracht kan staan en te genieten van de Sing with Sass community en support om je heen. 

Als ik onverhoopt moet stoppen met de Sing with Sass Academy, hoe werkt het dan? 

  • Er kan altijd iets gebeuren waardoor het leven een andere wending neemt. Je hebt 1 maand opzegtermijn. Als je eerder moet stoppen, maak ik in overleg een eindafrekening van je deelname aan de academy.

Wat is het verschil met de losse vocal coaching of duo vocal coaching? 

  • De individuele intensieve level up vocal+artist coaching is los in te boeken voor een specifiek doel, bijvoorbeeld: Auditie coaching, Gig/Album prep, Artist Development Sessie, Emergency Aid Sessie, Songwriting/Lyrics feedback, repertoire sessie (30 minuten gesprek inclusief suggesties voor songs variërend in stijl, ritme, sound, bereik + playlist op Spotify). Je hebt hierbij geen continue support van Sas via Whatsapp, geen masterclasses met de Sing with Sass community en niet de garantie dat je maandelijks of tweewekelijks terecht kunt. 

Kan ik de academy combineren met ander zangaanbod zoals bijvoorbeeld het CVT zangweekend of het Singer Songwriter traject?

  • Dat kan natuurlijk. De academy staat los van de andere projecten die ik organiseer met mijn collega’s Elise Zijlstra (EZSinging) en Peter van Tilburg (Studiobizz). Voor het CVT Zangweekend en het Singer Songwriter Traject geldt een aparte selectie procedure, klik op de projecten voor meer info

Ik weet niet zeker of ik de tijd/het geld kan investeren in dit jaarprogramma, wat moet ik nu doen? 

  •  De SwS Academy is niet voor iedereen. Als je jouw muzikale dromen waar wilt maken zul je keuzes moeten maken hoe en wanneer je wat wilt investeren in jezelf. Als jij het volgende jaar echt serieus en intensief met jezelf als vocalist en artiest aan de slag wilt op continue basis, dan is de academy de plek voor jou. Wil je gecoacht worden door Sas maar heb je niet de financiële mogelijkheden of de tijd om op twee wekelijkse of maandelijkse basis met me te werken, dan werk ik heel graag met je op basis van losse coachings of een 5x Sing with Sass coachingspakket.  

Wij willen graag op een andere manier met jou werken, kan dat?

  • Ik ben fan van flexibiliteit en sta open voor maatwerk mits mijn beschikbaarheid dat toe laat. Informeer naar de mogelijkheden via whatsapp/mail. Laten we denken in creatieve mogelijkheden. 

 

Scroll to Top