Mijn zangverhaal...

Ik ben opgegroeid als een verlegen, onzeker meisje. Toen ik zang ontdekte, vond ik mijn innerlijke kracht en eerlijk gezegd de reden waarom ik hier op deze prachtige planeet ben. Zingen heeft me geleerd om thuis te komen bij mezelf, mijn lichaam en mijn creativiteit. Ik begon te zingen toen ik 11 was, kreeg m'n eerste zangles en klom op mijn eerste podium toen ik 13 was en schreef mijn eigen liedjes toen ik 14 was. Zingen en liedjes schrijven is mijn manier om mijn verhaal aan de wereld te vertellen en uit te drukken wat ik diep van binnen voel als mijn waarheid.

Ik voelde me altijd verdoofd, bang, super nerveus, mijn lichaam trilde en ik moest soms zelfs overgeven als ik moest optreden toen ik jonger was. Ik voelde me gezien tot in mijn diepste kern en tegelijkertijd wist ik precies dat daar mijn kracht lag. Maar toen ik eenmaal op het podium stond, vloeide alles weg. Misschien trilden mijn benen een beetje, maar een andere versie van mij nam het over. Het deel van mij dat zong, voelde zich zelfverzekerd, bezield en levend.

Deze versie van mezelf wilde de wereld veroveren toen ze 18 was en verhuisde naar Californië om haar dromen waar te maken. Ik rockte 10 jaar lang het podium met een pop- en rockorkest, speelde verschillende musical- en muziektheaterrollen, schreef liedjes waar ik enorm veel plezier aan beleefde, nam op in Nashville en LA, zong in een New Orleans gospelkoor en bracht een nummer uit genaamd "Badass Woman".

Toen ik het gevoel had dat ik mijn ware roeping had gevonden als geautoriseerd CVT-docent aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen, Denemarken, besloot ik mijn vaste fulltime baan aan de universiteit te verlaten om eindelijk de verwachtingen van alle anderen om mij heen los te laten en mijn droom te volgen en mijn eigen zangstudio te beginnen!

Mijn innerlijk vuur en sassiness hebben me ertoe gebracht om mooie dingen te ervaren. Mijn podium voelt nu als mijn happy place, waar ik me thuis voel. Ik kan eten, slapen en leven op het podium. Het geeft me vreugde en zoveel vrijheid. Ik heb een burn-out overwonnen en heb er vanuit die periode specifiek voor gekozen om een ​vocal coach te worden, die nu echte vocalisten in hart en nieren helpt om hun stem te vinden en te zingen vanuit hun krachtplek.

Er is mij verteld dat ik niet in het profiel pas, alleen een goede allrounder kan worden, te emotioneel/turbulent ben als artiest, maar dat heb ik allemaal gedumpt om thuis te komen bij mezelf en mijn stem.

Ik sta voor het maken van muziek vanuit je muzikale ziel en van wie je werkelijk bent. Op het podium vind ik het belangrijk om een ​​verhaal te vertellen, te schitteren, op te treden met sass, te genieten en muziek te maken vanuit het hart.

ikvl_20201021_4983
_43A9601
Scroll to Top